ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија. Пријавна Недела 37-2019. Од 09.09 до 16.09.2019.
19.09.2019

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија. Пријавна Недела 34-2019. Од 19.08 до 26.08.2019.
30.08.2019
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија. Пријавна Недела 33-2019. Од 12.08 до 19.08.2019.
23.08.2019
Извештај за месец ЈУЛИ – 2019 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести.
20.08.2019
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија. Пријавна Недела 32-2019. Од 05.08 до 12.08.2019.
20.08.2019
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија. Пријавна Недела 31-2019. Од 29.07 до 05.08.2019.
12.08.2019
понови постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008