ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Извештај за месец ЈУНИ– 2018 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести...
09.07.2018

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 2-2019. Од 07.01 до 14.01.2019.
17.01.2019
Држава Неделен извештај за заразните болести во Македонија Пријавна Недела 1-2019. Од 31.12 до 07.01.2019.
10.01.2019
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 52-2018. Од 24.12 до 31.12.2018.
08.01.2019
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 51-2018. Од 17.12 до 24.12.2018.
28.12.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 50-2018. Од 10.12 до 17.12.2018.
20.12.2018
понови постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008