ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Извештај за месец СЕПТЕМВРИ – 2019 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести.
25.10.2019

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија Пријавна Недела 18- 29.04. до 05.05.2024
13.05.2024
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија Пријавна Недела 17- 22.04. до 28.04.2024
07.05.2024
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија Пријавна Недела 16 15.04. до 21.04.2024
29.04.2024
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија Пријавна Недела 15 08.04. до 14.04.2024
18.04.2024
Неделен извештај за заразните болести во Република Северна Македонија Пријавна Недела 14 01.04. до 07.04.2024
18.04.2024
понови постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008