ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 33-2018. Од 13.08 до 20.08.2018.
23.08.2018

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 36-2018. Од 03.09 до 10.09.2018.
12.09.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 35-2018. Од 27.08 до 03.09.2018.
07.09.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 34-2018. Од 20.08 до 27.08.2018.
30.08.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 33-2018. Од 13.08 до 20.08.2018.
23.08.2018
Извештај за месец ЈУЛИ– 2018 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести...
21.08.2018
постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008