ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Извештај за месец Мај – 2018 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести...
12.06.2018

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 30-2018. Од 23.07 до 30.07.2018.
16.08.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 32-2018. Од 06.08 до 13.08.2018.
16.08.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 31-2018. Од 30.07 до 06.08.2018.
09.08.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 29-2018. Од 16.07 до 23.07.2018.
09.08.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 28-2018. Од 09.07 до 16.07.2018.
07.08.2018
понови постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008