ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 16-2018. Од 16.04 до 23.04.2018.
26.04.2018

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 44-2018. Од 29.10 до 05.11.2018.
09.11.2018
Извештај за месец ОКТОМВРИ – 2018 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести ...
01.11.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 43-2018. Од 22.10 до 29.10.2018.
01.11.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија Пријавна Недела 42-2018. Од 15.10 до 22.10.2018.
26.10.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 41-2018. Од 08.10 до 15.10.2018.
19.10.2018
постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008