ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Извештај за месец АВГУСТ – 2017 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести ...
06.09.2017

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 7-2018. Од 12.02 до 19.02.2018.
22.02.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија Пријавна Недела 6-2018 Од 05.02 до 12.02.2018
19.02.2018
Извештај за месец Јануари – 2018 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести...
09.02.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 5-2018. Од 29.01 до 05.02.2018.
08.02.2018
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 4-2018. Од 22.01 до 29.01.2018.
01.02.2018
постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008